Article per la revista Constructors
del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques
publicat a la revista número 322 el Juny de 2014, pg 22-23

LA BIOCONSTRUCCIÓ, UN REQUISIT CADA VEGADA MÉS ACCEPTAT I EXIGIT

El juny de 2014 ha sortit publicat a la revista Constructors del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques el meu article sobre la Bioconstrucció i com aquesta és cada vegada un requisit més acceptat i exigit.

Aprofito l’article per fer un introducció sobre els criteris de Bioconstrucció. Aquests ens han de servir per aconseguir una resposta equilibrada i integral, que garanteixi una solució saludable per a les persones i respectuosa amb el medi, alhora que compleixi els requisits tècnics corresponents.

De manera molt breu ho resumeixo en cinc grans principis de la Bioconstrucció: la utilització dels materials adequats; un ambient interior saludable; un balanç positiu del consum d’energia i afectació sobre el medi ambient; harmonia interior de l’edificació; i harmonia amb el solar i l’entorn.

Clicant sobre l’enllaç podeu accedir a l’Article de Bioconstrucció a Constructors .

 

Narcís Cebrià i Llistosella
Bioconstrucció i oficina tècnica en gestió d’obra
narciscebria.cat 670342721
 
ecoarquitectura reforma criteris bioconstrucció