Les aules en mòduls prefabricats metàl·lics i la salut

A 08 de juliol de 2015 l’Ecodiari de NacioDigital.cat ha publicat el meu article sobre els mòduls prefabricats metàl·lics i la salut. Aquest article sorgeix arrel del treball de suport i assessorament per millorar les condicions de benestar i confort que he estat fent a una escola gironina que està en mòduls des del seu origen, ja fa set cursos. Pots accedir a la publicació a l’enllaç “les aules en mòduls prefabricats i la salut“.

L’ambient de treball ens condiciona i ens afecta. El rendiment pot tenir molts condicionants. I les condicions d’aprenentatge dels alumnes que estan escolaritzats en mòduls prefabricats metàl·lics no són les més adequades. Pot a més afectar a la salut d’aquests infants? Aquests plantejaments, recomanacions i protocols que cal revisar i tenir en compte els exposo a l’article.

assessorament salut bioconstruccio girona

Juliol 2015

bioconstruccio gestio obra gironaNarcís Cebrià i Llistosella
Bioconstrucció. Gestió de projectes i obres
narciscebria.cat 670342721