Nou model de certificat tècnic per inici d’activitats innòcues

Ja ha entrat en funcionament un nou model de certificat per donar d’alta les activitats econòmiques innòcues i de baix risc.

Per facilitat els tràmits d’alta o modificació d’una activitat econòmica innòcua o de baix risc, les empreses només han de signar i presentar el nou model de formulari, la declaració responsable que no precisa resposta de l’Administració, i conservar el certificat tècnic signat per un tècnic competent.

declaracio responsable activitat girona

Podeu descarregar-vos el model de certificat a la web de la generalitat: model certificat tècnic

Aquest canvi té per objectiu donar compliment al règim de mínima intervenció possible que introdueix la Llei 16/2015, del 21 de juliol, de simplificació de l’activitat administrativa de l’Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d’impuls de l’activitat econòmica, que té per objectiu reduir els tràmits, incrementar la transparència i la simplicitat dels procediments i eliminar el temps per iniciar una activitat, que va entrar en vigor el 13 d’agost de 2015.

Febrer 2016.

bioconstruccio gestio obra gironaNarcís Cebrià i Llistosella
Bioconstrucció. Gestió de projectes i obres
narciscebria.cat 670342721