Casal per gent gran Can Palots, Canovelles.

2010 Edificació pública d’obra nova, equipaments.

Descripció del Projecte

Aquesta Construcció d’Obra Nova d’un Equipament Públic, a Canovelles, Vallès Oriental, consta d’uns 1.359 m² i una inversió d’uns dos milions d’euros.

L’edifici de formes rectangulars i de grans volums s’integra a la parcel·la i el barri perfectament, incorporant el gran mur de contenció que separava la finca de la plaça contígua. La nova estructura s’havia d’ajustar, doncs, a una part preexistent, que queda totalment integrada.

A més, combina els espais petits per a tallers i activitats diverses amb la gran sala polivalent amb un petit escenari, sempre amb molta lluminositat i àmplis passadissos. L’accessibilitat és un punt fonamental.

En quant a materials, des del formigó vist, la façana ventilada de ceràmica, la coberta de zenc o els gran finestrals han estat un repte molt gran.

Detalls del projecte

Funcions Gestió d’obra per part de la constructora, com a Cap d’obra. Control de costos propis i de les empreses subcontractades, planificació i coordinació, seguiment de l’obra i representació davant la direcció facultativa.

Arquitecte Luís Àngel Domínguez de DzAA

Estil Construcció d’obra nova, disseny modern i amb grans finestrals.

Industrials i proveïdors

Constractista principal Arcadi Pla SA

Façana ventilada de ceràmica Faveton

Sostre de fusta acústic Spigo Group

Fusteries exteriors d’alumini Technal