La Bioconstrucció a EcoSí 2014. Hàbitat Sostenible

EcoSí 2014. la Fira de la Cultura Ecològica, la Sostenibilitat i el Creixement Personal de les comarques gironines.
30 i 31 de maig i 01 de juny.

140601 banner ecosi (403x100px)

Després de l’èxit de l’Àgora de Bioconstrucció a EcoSí 2013, la direcció tècnica de EcoSí m’ha renovat la confiança per dinamitzar la sectorial de Bioconstrucció i Ecoarquitectura, i enguany hem format equip amb l’arquitecte Bernat Llauradó i l’artista i paisatgista Marc Grañén. Sota el nom “Hàbitat Sostenible” hem ampliat la mirada cap al medi, l’habitatge i la ciutat sostenible.

A part de promoure exposicions, tallers i ponències molt interessants (sobre el viaducte de Girona, sobre la construcció amb consciència, etc.) hem preparat unes Jornades Tècniques orientades especialment a professionals del sector i un curs d’introducció a la construcció amb palla.

També serà molt interessant el “in 6×10” de diumenge al matí: sis presentacions en format breu de sistemes constructius, projectes o models d’èxit en construcció i innovació sostenible i eficient.

I una vegada més la taula rodona oberta a la participació de tothom, a l’Àgora de Hàbitat Sostenible, el diumenge a la tarda.

Consulta el programa complet de HÀBITAT SOSTENIBLE a EcoSí 2014 i formalitza la teva inscripció a través de Fira de Girona amb el formulari .

Esperem sorprendre-us a tots amb les conferències, les activitats, els tallers i les jornades tècniques!

Xilacurve bioconstrucció arquitectura holística bioconstruccio tapia modular

bioconstruccio gironaUn any més col·laboro amb la direcció tècnica de EcoSí per a la sectorial de Hàbitat Sostenible, per això Gironabioconstrucció consta com a col·laborador oficial de la Fira. Enguany també hi serem presents amb un taller al que estàs convidat: “Vine a tocar la bioconstrucció” amb mostres de materials i casos pràctics per ajudar a establir criteris de bioconstrucció (salut i benestar) en les obres de construcció i reforma. El taller serà el diumenge dia 01 de juny al migdia.

paisatgisme sostenible girona  paisatgisme girona costa brava

Informa’t més sobre La Bioconstrucció a EcoSí 2014, Hàbitat Sostenible a l’enllaç EcoSí2014.

Llegeix més sobre La Bioconstrucció a EcoSí 2013 i l’Àgora de bioconstrucció d’aquella edició al post.

EcoSí 2014, la fira de la Cultura Ecològica, la Sostenibilitat i el Creixement Personal de les comarques Gironines.
Organitza: Fira de Girona.
Direcció tècnica: Dynamis.
Direcció Hàbitat Sostenible: Narcís Cebià, Bernat Llauradó i Marc Grañén
Amb el suport de l’Ajuntament de Girona