Jornades de Bioconstrucció i rehabilitació ecològica a Biocultura Barcelona 2016

Bioconstrucció: Eficiència energètica, sostenibilitat, innovació i molt més!

Dintre la 23a edició de la Fira de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat Espanyol, Biocultura Barcelona, que se celebrarà del 05 al 08 de maig de 2016 al Palau Sant Jordi, tornen també les Jornades de Bioconstrucció i rehabilitació ecològica, divendres 06 i dissabte 07 de maig, a la Sala 3. Organitza l’ Instituto EcoHabitar.

Podeu consultar el programa de les jornades i també el plànol amb llistat dels estants.

 

ecoarquitectura rehabilitacio eficiencia  bioconstruccio sostenibilitat

Des de la nostra plataforma Gironabioconstrucció també hi serem presents! Us convidem especialment a la xerrada, dintre les jornades, el dissabte a les 11:45h Millores tèrmiques en edificis existents i el seu comportament .

eficiencia energetica girona

Aprofito l’avinentesa per mostrar el meu desacord en què s’hagi deixat de fer la Fira de la Cultura Ecològica de les comarques gironines, EcoSí. Ja en les darreres edicions va ser complicat poder fer d’aquest espai de trobada per al creixement sostenible un referent. Després de 10 edicions, des de Fira de Girona no s’ha volgut donar continuïtat a aquesta fira. Els esforços i interessos que no s’havien posat a EcoSí s’han anat desviant cap a altres fires de caràcter més comercial …. Girona, bressol de la cultura ecològica, referent en bioconstrucció i ecoarquitectura, fa un pas enrere! Així doncs, enguany ens veiem a #BioculturaBarcelona2016.

Abril 2016.

bioconstruccio gestio obra gironaNarcís Cebrià i Llistosella
Bioconstrucció. Gestió de projectes i obres
narciscebria.cat 670342721