Rehabilitació energètica amb canvi de coberta a La Bisbal

reforma energetica girona

Descripció del Projecte

Rehabilitació d’una gran edificació entre mitgeres al casc antic de La Bisbal d’Empordà. Intervenció per canvi de coberta de tot l’edifici per tal de millorar la planta de sotacoberta. En aquest cas substituïm la coberta tradicional de teula ceràmica sobre sostre inclinat de bigues i cairats de fusta, llata i rajola ceràmica, per panells prefabricats que incorporen l’aïllament tèrmic entre l’estructura de bigues de fusta laminada, amb planxa de fusta OSB d’acabat inferior.

Es tracta d’una coberta molt gran, en tres vessants a diferents nivells, amb un total de més de 250 m². La dificultat d’accés i la gran superfície, a part del poc ús de la planta sotacoberta, han estat factors claus per decidir-nos per un sistema constructiu innovador que ens permet una ràpida execució, amb materials sostenibles, eficients i que garanteixen un acabat interior digne i confortable.

Execució de les obres a finals del 2020.

Detalls del projecte

Funcions de Narcís Cebrià, oficina tècnica d’edificiació a Girona:

Estudi i avaluació prèvia de lesions a l’edificació. Proposta d’intervenció i peritatge.

Projecte i direcció d’Obra.

Gestió integral de les obres.

Estil:

Canvi de coberta amb panell prefabricat de fusta. Aquest panell incorpora l’aïllament de cotó reciclat entre l’estructura de bigues de fusta laminada, amb acabat inferior de planxa de fusta OSB.

Industrials:

Constractista principal: Construccions Teixidor Pagès SL.

Col·locació de panells de fusta : Verdaguer Germans SL

Fabricant dels panells: Genial Panell

gestio obra girona